Taxe si Regulament

Incepand din 2023 accesul la internet WIFI gratuit !!!!

OBLIGAŢIILE PESCARILOR!

► Pentru fiecare bon/chitanță de pescuit se poate pescui cu 4 scule (undițe sau lansete), doar in regim C&R (catch and release) :

  • 12 ore ( 6.00 – 18.00) – 100 RON,
  • 24 ore (6.00 – 6.00 sau 18.00 – 18.00) – 160 RON.

Pentru partidele de feeder se accepta 2 pescari /stand pentru fiecare bon/chitanta.
Se poate retine caras in limita a 5 kg (12h) si 8 kg (24h).
Nu sunt premise partidele de pescuit exclusiv de noapte. Plantatul cu navomodel gratuit.

► Se poate pescui cu montură cu 1 ac (fir de păr) sau plumb pierdut method feeder.
Este interzisă montura (tip bombă-sau montura cu 2 sau mai multe ace).

ATENTIE!!!

Incepand cu sezonul 2023 nu se mai permite folosirea inaintasului la firul principal iar acesta va fi de minim 0,35 mm cu exceptie partidelor de feeder la care se accepta minim 0,25 mm.
Sacii de pastrare vor fi obligatoriu prevazuti cu flotoare.

► Fiecare pescar trebuie sa aibă obligatoriu in dotare saltea de primire, saci de pastrare si spray dezinfectant. In cazul in care pescarul nu are in dotare saltea de pastrare aceasta se pot inchiria contra cost de la administratia baltii pentru suma de 20 lei (saltea tip cadita). Spray-ul dezinfectant se poate achizitiona de la administratia baltii (15 lei – flacon de 50ml sau 50 lei – flacon de 200ml) sau inchiria pentru suma de 5 lei.

► Pescarul poate fi însoțit de o singură persoană cu drepturi depline sau familie.
► Persoana însoțitoare poate pescui cu o undiță (nu lansetă) numai în dreptul standului ocupat.
► Pescuitul se va face doar pe o singură parte a bălții (partea amenajată).
► Pescarul are obligația să păstreze liniștea și curățenia pe standul de pescuit și zona adiacentă.
► Este interzis scăldatul, pescuit din barcă, pescuitul de pe diguri si accesul persoanelor aflate în stare de ebrietate care, tulbură liniștea și deranjează ceilalți participanți la partidele de pescuit
► Pescarul poate face grătar la standul de pescuit într-un grătar prevăzut cu picioare. Este strict interzis focul pe iarba.
► Intrare la pescuit pe aceasta baltă constituie acceptarea de către pescari a tuturor condițiilor acestui regulament.
► Constituie infracțiune sustragerea sau ascunderea peștelui, în acest caz se anulează partida de pescuit și obligă pescarul să elibereze peștele prins până la momentul respectiv, ranirea sau accidentarea voluntara sau involuntara a exemplarelor de peste 5 kg se va taxa cu 80 lei/kg.

Cel ce va fi surprins că sustrage, ascunde pește altul decât cel de drept conform prezentului regulament – se face vinovat de furt, fapta penală care este pedepsită de art. 208 din Codul Penal și va fi reclamată/anunțată către organele competente în vederea întocmirii dosarului penal si se va interzice accesul pe baltă a pescarului în culpă.

BONUS !!!

► La capturile de peste 15 kg, pescarul va beneficia de o partidă de pescuit gratuită, pe baza tichetului bonus primit de la administratia a baltii.
► La 4 partide de pescuit, pescarul primește 1 partidă de pescuit gratuită – 12 ore mod C&R. Partidele gratuite se vor acorda pe baza tichetului stampilat.
► Atât pescarii cât și însoțitorii acestora vor avea un comportament respectuos și civilizat fată de ceilalți pescari și fată de personalul bălții. În caz contrar, vor fi evacuați de pe baltă fără a li se returna taxa în cazul în care aceasta a fost achitată
► Pe bazinul piscicol ACVE DĂNEŞTI 6 sunt interzise muzica, petrecerile sau orice alte activități ce pot să deranjeze ceilalți pescari.
► Pescarul are obligatia de a anunta administratia baltii la finalul partiei de pescuit (inainte de strangerea bagajului) pentru verificare.
► Personalul bălții are dreptul de a controla pescarul, inclusiv în interiorul auto.

ATENŢIE !!!!!

  • Pescarul trebuie să înțeleagă că în timpul partidei de pescuit se află în incinta unei proprietăți private și trebuie să respecte prezentul regulament.
  • Administrația Bazinului Piscicol Dănești 6 este exonerata de orice răspundere civila, administrativă şi materială pentru orice forma de accidente, incidente si urmări generate de consumul de alcool sau neatenție a pescarului si a însoțitorilor acestora.

Dl. Burlacu Gabriel – tel. 0770 757 335
Dl. Atanasiu Robert – tel. 0770 757 234

Derulează în sus